Dankort - First Transport

Gå til indhold

Hoved menu

Dankort

Services

Chauffører - nu med Dankort

Chaufførerne hos transportfirmaet First Transport behøver ikke ligge inde med masser af kontanter sidst på dagen. Betalingen foregår nemlig via en mobil dankort-terminal.
Ved betaling for kørsler som flytning, møbeltransport m.m. med kørsel efter taxameter, skal der ofte udredes store beløb. I mange tilfælde udstedes en regning, hvilket på månedsbasis indebærer et større faktureringsarbejde for vognmanden. Samtidig skal chaufførerne køre rundt med større kontantbeløb indtil fyraften. Disse problemer er nu blevet løst hos transportfirmaet First Tranport i Albertslund. De har nemlig investeret i en mobil dankort-automat "Flexi Mobil". Og nu foregår betalingen på helt almindelig vis uden store kontante beløb.

Vi valgte ved opstarten at investere i den mobile dankort-automat. Tidligere havde vi et stort faktureringsarbejde i forbindelse med udstedelse af regninger for kørslen, hvis der ikke var kontant afregning ved afleveringen. Men nu bliver det klaret med det samme. Ved kørsel for f.eks. en møbelforretning kan vi også bruge automaten som mellemfakturering. Her opkræver vores chauffør beløbet hos modtageren. Og efterfølgende videresender vi det til virksomheden.
Flexi Mobil er godkendt af PBS og gennemfører betalingerne via mobiltelefonnettet stort set hvor som helst og når som helst.
Mobil automat i alle biler
- Vore chauffører er meget tilfredse med, at de ikke skal ligge inde med store kontante beløb efter en hel dags kørsel.


First Transport
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu