Køletransport - First Transport

Gå til indhold

Hoved menu

Køletransport

Services

Mange virksomheder sælger produkter som kræver køletransport. De gældende regler skal overholdes for at levere gode produkter til slutkunden.
Vi har stor erfaring med al slags køletransport, og kan også levere en løsning til din transportopgave. Køletransport kan ofte være dyrt og besværligt, da der stilles store krav til de forhold varerne transporteres under. Vi har gjort det enkelt for kunden, og kan derfor løse forskellige opgaver.

Vores kølevogne overholder alle gældende regler og vi har flere forskellige vogne, hvorfor vi kan tilbyde køletransport til alle slags opgaver.
Vi har stor fokus på høj kundeservice, uanset hvilken opgave du skal have løst. Ingen opgave er for lille eller for stor, og vi har ligeledes stor erfaring med ad hoc køletransport for mindre og større virksomheder.

For at du, som kunde, får den bedste oplevelse, har vi fjernet alle de besværlige regler, og gjort transport nemt og enkelt for kunden. Køletransport, og alle andre slags transport er ofte et nødvendigt onde, som mange føler er besværligt og administrationstungt. Med FIRST TRANSPORT forsøger vi at leverer nogle gode løsninger indenfor al slags transport til overskuelige priser, så du altid har en transportleverandør du trygt kan bruge.

Har din virksomhed behov for køletransport, skal I være meget velkomne til at kontakte os for en uforpligtende snak om en løsning, der matcher Jeres opgave helt. Vi tilbyder både faste samarbejdsaftaler, samt ad hoc opgaver.

Vogn 9
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu