Profil - First Transport

Gå til indhold

Hoved menu

Profil

First Transport er stiftet, idet ejere og bestyrelse så en potentiel mulighed for andre private aktører på markedet for flytning og transport end det er tilfælde i dag.

Det er selskabets udtrykte ønske at øge konkurrenceparametrene ved private og offentlige licitationer, og samtidig at levere en ydelse i særklasse.

Selskabets ledelse og ansatte har en mangeartet baggrund fra fx i andre transport selskaber, og har heraf opnået faglig ekspertise og mangeårig driftserfaring i leder- og chefpositioner til at opbyggeet beredskab som Stor Københavns transportkøbere kan føle sig trygge ved.

Virksomheden har etableret en moderne IT system, som stadig bliver opdateret, for at efterkomme vores erhvervs kunders ønsker.

Udvikling og kvalitet i udførelse af leverancer er af afgørende parametre for ledelse, og medarbejdere i First Transport og i opgaveløsningerne har kundernes udtrykte tilfredshed været prioriteret højt.

Virksomhedens ledelse og ansatte har et ligeværdigt forhold, hvor det daglige gode samarbejde med kunderne er det primære omdrejningspunkt. Derfor er ledelsesstilen engagerende og altid præget af "at medarbejderne er beviste om at gode resultater altid kan gøres bedre", og at kvalitet har højeste priortet.

Nærhed og engagement for den enkelte kundes og dennes forhold er primære nøgleord for First Transport. Således vil man som kunde ikke opleve utryghed efter indgåelse af transport opgaver, ligesom ethvert initiativ til udvikling eller effektivisering vil blive taget seriøst og forsøgt imødekommet til kundes fordel.

Vi arbejder kontinuerligt på at sammensætte løsninger der er konkurrencedygtige for så vidt angår pris og kvalitet - og det vil være en fornøjelse for os, at give et tilbud på Deres behov og løsninger som eksisterer i dag. Og endog at give inspiration til nye veje til servicering i verdensklasse af vores kunder.

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu