Studenterkørsel - First Transport

Gå til indhold

Hoved menu

Studenterkørsel

Services

Det er noget helt specielt at blive student. Man slutter nogle hårde år og går en helt ny tid i møde. Studenterkørslen er noget de fleste gymnasiestuderende ser meget frem til. Det er altid omgærdet af spænding for både de studerende, men også for forældre, venner og bekendte der også deltager i den store fest.
Det skal netop være en fest, og det vil vi meget gerne bidrage til. Med fleksible og professionelle løsninger indenfor studenterkørsel kan vi tilbyde festlig og sikker studenterkørsel hvert eneste år.

Vi har fire store veteranvogne, som overholder alle sikkerhedskrav. Med disse flotte vogne kan du være sikker på at hele rammen om studenterkørslen er i top. Som altid hos FIRST TRANSPORT er sikkerheden i top, og vi overholder alle reglerne for sikker studenterkørsel.

Vi tilbyder fleksible løsninger, og indgår i en god dialog med de ansvarlige, så dagen forløber til alles tilfredshed. Det er en festdag, og derfor skal man også nyde dagen, uden at bekymre sig om at det praktiske nu er på plads.

Alle vores vogne er moderniseret, så de er ekstra flotte og elegante til den store dag. Derudover er der monteret musikanlæg og der er mulighed for, at få en DJ med i vognen hvis festen skal krydres yderligere.
Ligeledes kan vi opsætte varmeanlæg, hvis det danske sommervejr skulle være på tværs. Vi kører hvert år i hele landet, og har stor erfaring.

Tilbage til indhold | Retur til hoved menu