Temperaturfølsomt gods - First Transport

Gå til indhold

Hoved menu

Temperaturfølsomt gods

Transport

Mange virksomheder sælger temperaturfølsomme produkter som kræver special håndtering. De gældende regler skal overholdes for at levere gode produkter til slutkunden.

Vi har stor erfaring med al slags køle- frost- og varmetransporter, og kan også levere en løsning til Deres virksomhed. Transporter af denne art kan ofte være dyre og besværligt, da der stilles store krav til de forhold varerne transporteres under. Vi har gjort det enkelt for kunden, og kan derfor løse alle former for  transportopgaver.

Vores vognpark overholder alle gældende regler og vi har flere forskellige størrelser..
Vi har stor fokus på høj kundeservice, uanset hvilken opgave De skal have løst. Ingen opgave er for lille eller for stor, og vi har ligeledes stor erfaring med ad hoc opgaver for mindre og større virksomheder.

For at De, som kunde får den bedste oplevelse, har vi fjernet alle de besværlige regler og gjort transporten nemt og enkelt for Dem.

Temperaturfølsomme så vel som alle andre  transporter, er ofte et nødvendigt onde, som mange føler er besværligt og administrationstungt. FIRST TRANSPORT forsøger vi at leverer nogle gode løsninger indenfor al slags transport til overskuelige priser, så du altid har en transportleverandør du trygt kan bruge.

Har Din virksomhed behov for en transportløsning, skal I være meget velkomne til at kontakte os for en uforpligtende snak om en løsning, der matcher Jeres opgave helt. Vi tilbyder både faste samarbejdsaftaler, samt ad hoc opgaver.

Tilbage til indhold | Retur til hoved menu