Vogntyper - First Transport

Gå til indhold

Hoved menu

Vogntyper

Services

Flyttevogn til alle løsninger

Vi tilbyder fleksible og specielt tilpassede løsninger til både mindre private flytninger, store virksomhedsflytninger, og fast transport for virksomheder som kræver transport med frost, køl eller varme. Vi har flere forskellige vogne, og herunder kan du se hvilken flyttevogn der kan løse din transportopgave.

Ingen opgave er for lille, og vi yder den samme gode kundeservice for alle vores kunder.

Vores mindste flyttevogn er en kassevogn med plads til tre paller eller 1100 kg. Dette er den perfekte løsning til mindre transporter, hvor der kræves en mindre antal varer eller kasser.
Derudover har vi en større flyttevogn, som har plads til 6 paller eller op til 15 m3. Denne løsning er som regel god til flytning af møbler og inventar fra lejligheder eller mindre huse. Derudover vil de fleste små virksomheder ved flytning også kunne benytte denne. Denne type vogn bruges også til varetransport for virksomheder.

Til større flytninger har vi tre typer af flyttevogne, med henholdsvis plads til 45m3, 56m3 og 91m3. Disse flyttevogne bruges til større flytninger, alt efter behov. Dette kan både være hjem af mellemstor til stor størrelse, samt virksomheder med behov for effektiv flytning. En flytning af en mindre og mellemstor virksomhed kan ofte klares med blot en enkel bil.

Derudover kan alle flyttevognene bruges til varetransport, hvor løsninger kan tilpasses netop dine behov. Som med alle vores andre løsninger, er du altid velkommen til at kontakte os for en snak om den bedste løsning på din transport- eller flytteopgave. Vi sætter god kundeservice meget højt, og du kan derfor altid forvente en god service.

 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu